Ets2 bus mod v1 30 download

Competition is the main engine of Euro Truck Simulator 2 game. Only the desire of being the best players keeps us pushing forward. The most important thing is that all of the ETS 2 mods cost absolutely nothing.

No hidden taxes or any other payments and limitations. Just download what you want and improve your game with the greatest ETS2 mods with a lifetime usage guarantee. Keep up the pace and be the very best one in Euro Truck Simulator 2 because everyone deserves to have an opportunity at least to try out. July 28, December 11, February 19, Your email address will not be published.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. ETS2 Other. ETS2 Maps.

ets2 bus mod v1 30 download

New Indonesia Map Mod v 1. ETS2 Trailers. Tofas Kartal v1. No Ratings Yet. Ford Transit 1. Military Addon for Ownable Trailer Broshuis v1. BMW x6 1. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Previous story Tofas Kartal v1. Can we maybe get the skins for all the trucks.

Could you please change the download link to the original download No function Highly appreciated your quick response, will certainly upload my mods to Popular Posts Recent Comments.Perasaan gak ada passwordnya, file zip langsung ekstrak aja ke folder mod. File zip sama seperti scs. Ekstrak file zip nya ke folder mod tetap akan terbaca di mod manager. Barusan saya download, isinya hanya ada file: -petunjuk.

Min mw tnya, sy update di 1. Tp kok bhsa nya bhs planet merkurius gk bhs inggris tu 1. Ajarin install ny donk min.

Langsung dihapus juga bisa mas, buka dari winrar, pilih file musiknya trus pencet delete di keyboard. Min, ko bisnya nge bug ya?

Mod Bus Jetbus 3 SHD by Rindray Free Support V1.30

Bodynya pada ilangan. Min tolong dong saya sudah copy dan ekstrak filenya di document mod tapi di dealer mercedes bens ko ga ada gimana min. Udah di aktifkan di mod manager? Coba belinya di dealer mercedes di kota uk negara Inggris.

Mas nya main pake map apa? Nggak di password, jangan dibuka filenya. Kalo udah sekali di ekstrak jangan di ekstrak lagi, taruh file zip dan scs ke folder mod, trus aktifkan keduanya di mod manager. Passwordnya minta ke moddernya mas, namanya diny atikah susanti di facebook. Ekstrak dari file RAR semua nggak dipassword, kalo ada file zip jangan di ekstrak.

Aktifkan dulu kedua file ini di mod manager: -jetliner LHA.

How to Download and Install Euro Truck Simulator 2 v1.30 Full Version (Requested Video)

Buka file rar pake aplikasi winrar.Kamu mau jajal mod bus ets2 Indonesia gratis paling banyak dicari? Silahkan download sekarang juga lengkap dengan panduan cara instal mod bus ets2 v1. Gaaaskuen sob! Rencananya kami akan terus mengupdate berbagai mod bus ets2 sehingga nantinya bisa menjadi kumpulan mod bus ets2 baik dalam versi gratisan maupun yang sale. Seperti hal nya mod bus AdiPutro yang sudah lebih dulu kami publish, mod bus ets2 Angga Saputro ini patut direkomendasikan.

Selain dari kualitas mod nya yang bagus dan detail, mod bus indonesia ets2 terbaru ini banyak digunakan dan kompetibel dengan ets2 v1. Dan yang paling terpenting adalah mod bus ini bisa di download dan digunakan secara gratis sob. Kamu mau coba? Tidak bisa dipungkiri bahwa semakin hari peminat game euro truck simulator 2 ets2 ini semakin bertambah banyak. Bukan hanya diluar negeri terlebih lagi di Indonesia. Kehadiran game pc offline terbaik ini seakan mampu mencuri perhatian banyak kalangan baik dari anak muda, remaja sampai kepada orang tua.

Mungkin kamu sering menemukan game ets2 ini dimainkan secara live melalui sosial media facebook layaknya game-game online lainnya. Menariknya, game ets2 ini adalah game open source yang artinya semua orang di izinkan untuk mengembangkan isi game euro truck simulator agar menjadi semakin menarik. Itulah mengapa kemudian banyak muncul mod bus ets2 yang mampu menyulap mobil truck menjadi bus Indonesia karya kreator tanah air.

Tidak sebatas pada kendaraan saja, mod ets2 juga mencangkup pada peta mapmod grafik, mod traffic, mod skin dan sebaginya. Seperti yang sering kami sampaikan bahwa setiap mod ets2 dibuat berdasarkan versi tersendiri. Tantanganya adalah kamu harus menyesuaikan dengan versi ets2 yang digunakan. Misalnya saja kamu menggunakan game ets2 v 1. Karena tidak semua mod bisa digunakan pada semua versi game ets2. Biasanya para creator juga sudah memberi informasi secara mendetail mengenai versi game ets2 yang support dengan jenis mod yang di buatnya.

So, tugas kalian adalah lebih selektif dalam memilih mod bus agar dapat di pasang dan berjalan dengan baik sesuai yang diharapkan. Meskipun filenya tidak terlalu besar kami sarankan untuk menggunakan internet download manager agar lebih stabil dan lancar. Setelah kamu download mod bus ets2 diatas selanjutnya kamu perlu melakukan beberapa pengaturan untuk memasang mod bus Indonesia agar dapat dimainkan.

File yang di download melalui link diatas tersedia dalam format rar, maka silahkan extrac lebih dahulu. File yang akan kamu dapatkan adalah. Jalankan game ets2 untuk masuk kedalam game. Pastikan kamu menggunakan euro truck simulator 2 versi 1. Silahkan buat profil pemain baru di ets2 untuk menjajal mod ini atau mungkin kamu bisa menggunakan profil pemain yang sudah ada. Jika kamu membuat profil baru kami sarankan gunakan cheat uang dan level ets2 untuk mempercepat level dan menambah uang dengan instan agar bisa cepat membeli bus ini.

Bagian inti pada mod ini adalah mengatur urutan mod sesuai dengan rekomendasi agar tidak crash dan berjalan normal sebagaimana yang di harapkan.

Setelah kamu berhasil memiliki uang dan level yang cukup silahkan langsung mengunjungi daeler resmi untuk melihat berbagai fitur yang sudah disediakan.

Mod ini akan lebih cocok jika dikolaborasikan dengan map trans jawa v6 agar semakin terasa nuansa Indonesainya.This mod is supported for all Maps but I especially use this bus to drive on European roads. If you like to save the … Read more. This Minibus is Approx. This mod is updated for ETS 2 1. Hey bus lover, are you interested in double axle bus driving, then just download this Montana Poxato Bus Mod and enjoy the 8X6 double axle bus driving.

Please note you might need to achieve the level 30 to purchase … Read more. Please make sure you have reached to the 30 Level XP, or simply … Read more. I have one advance bus Mod for your ETS2 1. Are you passionate to drive an Indian bus on the Right steering wheel?

And here are some modifications in Metalsur Starbus … Read more. The Basic version of Mod Irizar is truely free to download if you want the full package then you will have to purchase it from the DBMX website. You will find this bus in any … Read more.

So without wasting time lets get started with the list of mods required to play Shivshahi Bus in the Euro … Read more. Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website.

These cookies do not store any personal information. Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies.

Search your Mod

It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website. Older posts. Newer posts. This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Close Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.

Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies.Download Euro Truck Simulator 2 Update v1. Here is the official ETS2 Update 1. As we have said before, this update is really huge so we'd like to thank all those who helped us in testing it.

Instead, we'd like to address some questions regarding a new feature that was added only a few days ago; GPS voice navigation. As with many other features, please do consider this to be the initial phase. For now, you can choose from 9 different language options English, French, Italian, German, Spanish, Russian, Polish, Turkish and Mandarin Chinesebut we do plan to add more in the future, in addition to other improvements.

Your opinion is important to us! And for those who like short recap videos, here's ours for this content-packed update! To enjoy the 1. For the legacy non-Steam edition of ETS2, the update should be ready in a few days. Some mods, however, may have not caught up yet - this update may effectively break them. So remember that you can always stay on 1. Download Open Beta v1.

ETS 2 – Scania Marcopolo G7 Bus Mod V1.0 (1.30.X)

Share this post. Newer Post Older Post Home. Iklan Atas Artikel. Iklan Tengah Artikel 1. Iklan Tengah Artikel 2. Iklan Bawah Artikel. About Contact Privacy Policy Disclaimer.Travel across Europe as king of the road, a trucker who delivers important cargo across impressive distances!

With dozens of cities to explore from the UK, Belgium, Germany, Italy, the Netherlands, Poland, and many more, your endurance, skill and speed will all be pushed to their limits. Key Features: Transport a vast variety of cargo across more than 60 European cities.

Run your own business which continues to grow even as you complete your freight deliveries. Build your own fleet of trucks, buy garages, hire drivers, manage your company for maximum profits. A varied amount of truck tuning that range from performance to cosmetic changes.

Customize your vehicles with optional lights, bars, horns, beacons, smoke exhausts, and more. Thousands of miles of real road networks with hundreds of famous landmarks and structures.

ETS2 V1. Wonderful article. Fascinating to read. I love to read such an excellent article. It has made my task more and extra easy.

Keep rocking.

ets2 bus mod v1 30 download

Truck Rental. The information you have posted is very useful. The sites you have referred was good. Thanks for sharing Euro Truck Simulator 2 V1. Label: ets2master game. Unknown May 14, at AM. Restu May 14, at PM. Unknown May 14, at PM. Unknown July 5, at PM. Blck Bck July 13, at PM.

Unknown July 13, at PM. Unknown July 23, at PM. Unknown August 10, at AM. Unknown August 27, at PM. Unknown September 28, at PM. Rafi March 9, at PM. Unknown June 22, at AM. Unknown December 19, at AM. Unknown January 21, at PM. Newer Post Older Post Home. Subscribe to: Post Comments Atom. Join Us.This is the date and time in which the logistic regression was created with microsecond precision.

True when the logistic regression has been built in development mode.

ets2 bus mod v1 30 download

The list of fields's ids that were excluded to build the logistic regression. The list of input fields' ids used to build the logistic regression. It includes a list of coefficients and the field's dictionary describing the fields and their summaries.

See here for more details. Specifies the list of ids of the field that the logistic regression predicts. In a future version, you will be able to share logistic regressions with other co-workers or, if desired, make them publicly available.

ets2 bus mod v1 30 download

The alternative key that gives read access to this logistic regression. This is the date and time in which the logistic regression was updated with microsecond precision. Statistical tests to assess the quality of the model's fit to the data.

This makes each field have roughly equivalent influence. Example: true category optional The category that best describes the cluster. G-means iteratively takes existing clusters and tests whether the cluster's neighborhood appears Gaussian. If it doesn't the cluster is split into two. The default is to 5, which seems to work well in most cases. A range of 1 - 10 is acceptable. Specifies the fields that won't be included in the cluster. Example: true name optional The name you want to give to the new cluster.

Example: l1 replacement optional Whether sampling should be performed with or without replacement. A dictionary that maps cluster ids to dataset resources offering per field distribution summaries for each cluster.


0 thoughts on “Ets2 bus mod v1 30 download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>